dimarts, 25 de setembre del 2012

construcció d'un diari personalitzat amb Google Reader

Avui he aprés a fer servir Google Reader.
És una eina que mostra tota la informació provinent de fonts diverses. Per a fer-la servir, només t'has de subscriure a un diari, o dos o tres o qualsevol pàgina d'interès i tots els continguts que desitgis els rebràs sense haver-la de buscar tu (això es coneix com: sindicació de continguts). Les subscripcions que jo he fet han estat les següents:



També, de tota la informació que vas rebent pots seleccionar la més important i rellevant per tu per a tenir-la més fàcilment a l'abast i la puguis trobar més ràpidament i eficaçment. Per aconseguir-ho, només has de destacar els elements que tu desitgis i t'apareixeran a l'apartat d'elements destacats, on allà tindràs tots els que tu hagis seleccionat que consideris importants o que relativament t'interessin per a tenir-los més localitzats.



Per altre banda, també pots escollir que t'avisin, a partir d'alertes, de la informació que vas rebent al teu diari personalitzat per a que no se t'oblidi consultar-lo i per a recordar-te totes les notícies, articles, informacions... que et van entrant diàriament. 






Finalment, cal fer esmena del RSS que són diversos canals que arriben a una sola pantalla. A qualsevol lloc on veieu aquesta imatge, voldrà dir que és un RSS i que per tant, pots afegir aquella informació al teu diari personalitzat de Google Reader per anar-la rebent diàriament. 






Per concloure, el Google Reader serà una eina que utilitzaré gairebé diàriament ja que és la manera més ràpida i eficaç de rebre tota la informació que desitges i després poder-la consultar quan ho desitgis.

Per si hi ha algú que hi estigui més interessat en el seu funcionament, deixo adjuntat un vídeo sobre el tema tractat.


1 comentari:

  1. construcció d'un diari personalitzat amb Google Reader
    it is verynice article and good postthanks for sharing this article to us
    i really like this article because i got good info about this article thanks for haring this article to us .best regards.
    sap netweaver online training

    ResponElimina