dijous, 27 de setembre del 2012

twitter, una nova eina per aprendre

Avui, hem començat a fer servir xarxes socials a GITIC per tal de fer un seguiment al llarg del semestre de les diferents activitats que poden portar a terme els companys, professors o altres persones d'interès com famosos o institucions.

La xarxa social que hem aprés a fer servir és TWITTER (www.twitter.com). Amb aquesta eina, podrem veure les reflexions de la gent que ens interessa i també posar-ne les nostres. Per veure cada comentari que fa la gent que et crida l'atenció, las de seguir i si a ells els hi crides l'atenció et seguiran. D'aquesta manera, si us seguiu mútuament, podreu parlar per missatges privats que l'altre gent no podrà veure. Per poder expressar-te hi ha els tuïts que es on escriuràs el que penses, el que vols fer o les coses que t'interessen. Si veus tuïts de l'altre gent que et cridin l'atenció i vols que apareguin al teu mur, només has de retuïtejar-los. Per fer esmena d'algú en un tuït, només has de posar @.... i el nom d'usuari de la persona. Per últim estan els #hashtags que són etiquetes que serveixen per classificar els tuïts que parlen del mateix tema.


També hem utilitzat TWUBS (www.twubs.com) que és una eina vinculada amb twitter que permet buscar les etiquetes (#hashtags) que t'interessin. Entre tots els de la classe hem creat el grup de #giticn12 a twubs per tal d'estar tots conectats i units en el mateix grup de twitter per veure les actualitzacions que va fent cada membre de la classe.




Tot i que jo ja tenia twitter i s'havia de sobres totes les seves funcions, m'ha estat bastant útil la classe d'avui ja que hi havia alguns detalls que no els sabia i a partir d'ara em podran servir d'utilitat com per exemple el TWUB.

2 comentaris: