dimecres, 10 d’octubre del 2012

Altres eines interessants i útils

Hem treballat com poder complementar la informació amb vídeos i cançons en el nostre blog o fer més dinàmiques i grans les nostres presentacions. Per fer-ho, hem visitat pàgines que han estat totalment noves per a mi com són:
www.prezi.com aquesta web, serveix per a editar presentacions i poder fer-les més gran, és a dir, aplicar-hi zoom.

www.goear.com aquesta web, serveix per a afegir cançons al nostre blog o a qualsevol altre lloc. Aquí us hi deixo un exemple:


També, hem fet servir un programa de l'ordinador, aquest s'anomena cmaptools. Aquest programa serveix per a fer mapes conceptuals. Aquests, poden ser compartits i per tant tant tu com els altres podreu visualitzar tots els mapes que hi hagi sobre qualsevol tema d'interès. Per a més informació sobre aquest programa podeu consultar les següents webs: 
http://cursomapasmentales.igipuzkoa.net/curso/modulo/1/unidad/2
http://www.eduteka.org/Objetos/UsoCmapTools/player.html


Espero que aquestes eines que us he explicat avui, us serveixin de molta utilitat ja que jo les trobo molt útils, sobretot el cmaptools. El cmaptools és el programa que trobo més eficaç i necessari d'aquests tres esmentats perquè no sabia de la seva existència i penso i estic segura que em servirà de molt a partir d'ara per realitzar mapes conceptuals de les classes teòriques que vagi rebent al llarg del curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada