dissabte, 6 d’octubre del 2012

Google Drive

El Google Drive és un servei d'emmagatzemament d'arxius en línia. No necessitem tenir cap programa instal·lat, simplement, accedim a la pàgina web Google Drive i podrem crear documents. Aquests documents  no els guardarem a l'ordinador, sinó en una mena de "núvol", perquè així els podrem tenir sempre que vulguem i necessitem i podrem accedir a ells des de qualsevol ordinador o dispositiu.  

A partir del Google Drive es poden crear diferents tipus de documents:


Els documents creats poden ser compartits per varies persones, és a dir, més d'una persona podrà observar, editar, o comentar els documents i fins i tot treballar sobre ells al mateix moment que l'altre persona ho està fent.

També es poden crear diverses carpetes per agrupar els diferents documents en les seccions que tu desitgis. Existeix la possibilitat d'ubicar l’adreça del document que hem creat i les persones a través d'aquesta adreça el podran consultar sempre que desitgin; per fer-ho, heu d'anar al menú fitxer i un cop desplegat sortirà l'opció publica al web. 

Per últim, també hi ha l'opció d'exportar documents, és a dir, que el document que estàs realitzant en aquell mateix moment, pots exportar-lo per fer que sigui un pdf, Microsoft word... Simplement has de tornar a donar-li al menú fitxer i marcar l'opció baixa com a i escollir-ne el que tu prefereixis.

Per si us ha interessat l'entrada i voleu saber més sobre el funcionament del Google Drive, us adjunto un vídeo per tal d'intentar aclarir-vos els vostres dubtes sobre aquest servei!


Finalment, dir que m'ha estat molt útil aprendre a fer servir el Google Drive ja que el trobo un servei molt útil i interessant per a compartir documents en el moment de fer treballs amb els companys o qualsevol altre situació similar. A partir d'ara ja no hauré d'anar amb el pendrive amunt i avall per visualitzar els diversos documents ni mel's hauré d'enviar al meu correu, simplement hauré d'accedir a Google Drive i estaran tots allà penjats disposats a ser oberts quan jo decideixi.



1 comentari:

  1. M'ha agradat molt aquesta entrada i m'ha sigut molt útil per a dominar més el Google Drive.

    ResponElimina