dijous, 25 d’octubre del 2012

PREZI, una nova eina per fer presentacions

            

El PREZI és un servei que ens permet crear presentacions en línia. Per a entendre el seu funcionament hem creat el primer document per tal d'anar provant les diverses possibilitats que t'ofereix aquest.
Aquest programa et permet insertar imatges, vídeos, esquemes, diagrames.... També et permet organitzat tota la informació en forma de presentació numerant tu cada aspecte per tal que quedi com tu desitges i en l'ordre que tu vols. Un altre cosa que permet és convidar a alguna persona per treballar també conjuntament amb tu en aquella presentació, que la pugui editar, fer i desfer les coses que tu fas i afegir-ne de noves.


Un exemple d'una presentació PREZI portada a terme a classe per fer una prova del seu funcionament i per entendre'l millor ha estat: 




Per últim, dir que le trobat una eina molt útil per a fer treballs i presentacions a partir d'ara, ja que, és una forma més "nova", i més actualitzada i permet fer moltes més coses que els programes normals com són: powerpoint, movie maker... 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada